EUROVISION – Băimărenii, așteptați să fie alături de concurenții de la Selecția Națională. Vezi cât costă un bilet de acces la evenimentul național

4
3911

Băimărenii care doresc să fie alături de concurenții ediției din acest an de la Selecția Națională Eurovision pot face acest lucru contra sumei modice de 5 lei.

În cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local organizată ieri, 15 februarie, aleșii băimăreni și-au dat acordul pentru tariful perceput pentru biletul de acces la evenimentul de talie națională. Astfel, prețul a fost stabilit la suma de 5 lei pe zi. Selecția Națională Eurovision va avea loc în 4 și 6 martie la Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare.

Prețul biletului a fost stabilit la o valoare modică pentru ca fiecare băimărean, indiferent de situația economică, să poată vedea de aproape ce înseamnă un eveniment de anvergura Selecției Naționale Eurovision, urmând a fi scoase spre vânzare 2.500 de bilete.

„Am considerat că pentru a da posibilitatea tuturor cetățenilor, indiferent de venituri, să participe la acest eveniment vom scoate la vânzare 2.500 de bilete pentru fiecare dintre cele două seri, atât pentru concertul din data de 4 martie cât și cel din data de 6 martie, prețul fiind de 5 lei pe zi. Cred că este un preț rezonabil. Cred că este o chestiune care va impulsiona cetățenii municipiului Baia Mare să vină la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” atât în 4 cât și în 6 martie dar și în 1 martie când împreună cu doamnele și domnișoarele din Baia Mare vom sărbători dragostea pe care o avem față de doamnele și domnișoarele din viața noastră”, a declarat Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare.

Simona Vasiac

Te-ar mai putea interesa

Loading...

4 COMENTARII

    • măcar face ceva,in rest tot judetul doarme iar mai ii cate unul care daca a primit bani pentru un amarat de pod deja se si crede ctitor judetean.

    • Stai liniştit, la handbal se vând 3.500 bilete pe langă abonați, deci e ok. Sunt scări, plasele din spatele porților, scheletul metalic din tavan, etc. Loc este suficient pentru toți! ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.