ETAPĂ DIFICILĂ – Știința Explorări Baia Mare întâlneşte mâine Arcada Galați

0
91
foto gerlainfo.ro

ETAPĂ DIFICILĂ Știința Explorări Baia Mare susține mâine, 2 noiembrie, partida cu Arcada Galați. Meciul va avea loc în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare și se va desfășura cu începere de la ora 18:00.

ETAPĂ DIFICILĂ Partida va avea loc în cadrul celei de-a V-a etape a campionatului. Fără nicio victorie în campionat, Știința Explorări Baia Mare se află în fața unui duel cu un candidat la titlu.

Loading...

Înainte de desfășurarea partidei, Arcada Galați se află pe locul secund al clasamentului provizoriu, cu 10 puncte, la o distanță mica de liderul Tricolorul LMV Ploiești.

În tot acest timp, Știința Explorări Baia Mare se pare că nu a avut noroc la debutul în campionat, echipa băimăreană aflându-se pe locul X al Diviziei A1, cu un singur punct în clasament.

Partida dintre Explorări Baia Mare și Arcada Galați va fi arbitrată de Paul Szabo-Alexi și Marius Lazăr.

Tot mâine, 2 noiembrie, în cadrul etapei a V-a a campionatului de volei, vor mai avea loc partidele dintre Universitatea Cluj – VCM LPS Piatra Neamț (ora 15:30), Tricolorul LMV Ploiești – CSVM Zalău (ora 17:00), Unirea Dej – Știința Bacău (ora 18:00), CSM București – Banatul Caransebeș (ora 17:00) și Steaua – SCMU Craiova (ora 19:00).
ActualMM.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.