ESTIMARE METEO – Cum va fi vremea în decembrie, ianuarie și februarie

0
316

ESTIMARE METEO Estimările Centrului European pentru prognoze pe durată medie (ECMWF) din Anglia, care calcuează distribuția temperaturilor medii lunare, precum și distribuția cantităților lunare de precipitații, arată că iarna ce vine va fi una normală

ESTIMARE METEO Temperaturile nu vor fi mai scăzute sau mai ridicate decât în anii precedenți.

DECEMBRIE: Temperatura aerului urmează să aibă valori medii lunare apropiate de normă în cea mai mare parte a țării, mai ridicate puțin în zonele de sud și sud-est. Din punctul de vedere al precipitațiilor, acestea vor fi puțin peste normele climatologice.

IANUARIE: Temperaturile vor fi apropiate de normalul perioadei în zonele de sud, sud-estul și local în vestul țării, urmând să fie mai scăzute în restul zonelor. Cantitățile totale de precipitații vor fi apropiate de norme în est și sud-est și peste media climatologică în restul țării.

citeşte şi A FOST RELUAT – Traficul rutier prin PTF Sighetu Marmației se desfăşoară în condiţii normale

FEBRUARIE: Valorile medii lunare ale temperaturii aerului vor fi apropiate de normă în toată țăra. Cantitatea de precipitații va avea o tendință spre excedent în vestul și centrul țării, iar în celelalte regiuni vor fi apropiate de normele climatologice.

sursa

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.