SĂNIUȚE TRASE CU MOTOCICLETA – Cum se distrează maramureșenii pe zăpadă (VIDEO)

5
2530

Cum iarna a venit târziu în Maramureș, iată că iubitorii acestuia anotimp, au ieșit cu mic cu mare să se distreze în omăt. Unii au ales pârtiile de schi, alții au ales să meargă la dealurile de la marginea satelor cu săniuțele. 

Loading...

Alții însă au ales o metodă mai puțin obișnuită de a se distra pe zăpadă. La Mireșu Mare spre exemplu, imaginile video publicate de Rodica Mărieș, fac furori pe internet.

„Trenulețul zăpezii” format ad-hoc din mai multe săniuțe a fost „tractat” nu de locomotivă și ci de o motocicletă.

saniuta1Deși motocicleta-locomotivă circula cu viteză redusă pentru a nu se produce accidente nedorite, cei prezenți s-au distrat de minune. (foto/video Rodica Mărieș)

5 COMENTARII

  1. Doamne ce isperati is unii, is curios daca aia de pe motocicleta au ramas intregi dupa ce u luat curba, sigur o dat de pamant nebuni de legat!

    • Stai linistit nu te stresa, nu esti nici primul nici ultimul om care nu are altceva de facut decat sa gaseasca scuze si sa bage bete in roate. Parerea mea este ca esti un ZERO si dute fati un Upgrade la mansarda. De dobitoci si prosti ca tine ii satula lumea stai linistit. Succes poate data viitoare postezi si tu un comentariu mai cu picioarele pe pamant.

  2. Intai domnule Viorel invatati sa scrieti corect, in al doilea rand vreau sa va asigur ca toti copii sunt bine, nu a existat nici cel mai mic incident. Multumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.