ERA CONDAMNAT LA 12 ANI – Liderul grupării care a furat arme din unitatea militară de la Ciorogârla, eliberat

0
536
Sportivul condamnat pentru furtul de arme din unitatea militară de la Ciorogârla a fost eliberat. Eugen Preda a ieşit, marţi seara, din Penitenciarul Focşani în baza recursului compensatoriu.

 Bărbatul era condamnat la 12 ani de închisoare. Dar a depus o cerere de eliberare condiţionată care a fost aprobată de magistraţii din Vrancea, arată Mediafax. Cererea a fost admisă de Judecătoria Focşani, iar procurorii nu au contestat decizia instanţei.
”Admite cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat Preda Eugen (…) dispune liberarea condiţionată a condamnatului Preda Eugen din pedeapsa de 12 ani închisoare, (…), pronunţată de Tribunalul Bucureşti, Secţia I-a Penală. Atrage atenţia condamnatului asupra posibilităţii revocării liberării condiţionate în situaţia în care săvârşeşte o altă infracţiune înăuntrul restului neexecutat“, este decizia magistraţilor de la Judecătoria Focşani.
Eugen Preda a ieşit din penitenciar marţi seara, plecând acasă fără să dea declaraţii presei. Eugen Preda a fost sportiv la Clubul Dinamo şi pentru o perioadă de timp a avut gradul de agent principal de poliţie. De numele său este legat dosarul privind furtul armelor de la o unitate militară din Ciorogârla, Ilfov. Potrivit DIICOT, în anul 2009, Eugen Preda şi membrii grupării sale au furat 62 arme de foc cu glonţ (mitralieră de companie, pistoale mitralieră, pistoale model TT, pistoale model Cugir, pistoale model Carpaţi) şi alte materiale militare.

Sursa info, foto și continuarea, AICI. 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.