Elena Udrea, Predoiu, Nazare si Igas asteptati la slujba de Sf Maria de la Manastirea Rohia

2
265

Nume grele din Partidul Democrat Liberal (sau Miscarea Populara) vor fi prezente la Manastirea Rohia in 15 august de Sfanta Maria. Surse din randul democrat-liberalilor au confirmat cu jumatate de gura ca joi la Rohia vor fi Elena Udrea, Cătălin Predoiu –  primvicepreşedinte PDL, Alexandru Nazare – vicepreşedinte PDL si Traian Igas (fostul ministru de interne). 

De altfel cele patru nume grele vor ramane in judetul Maramures si in weekend pentru ca sambata va fi Colegiul Director al PDL cand Vasile Blaga ar putea propune excluderea din partid a Elenei Udrea. In opinia lui Blaga, Elena Udrea ar face lobby pentru Miscarea Populara. Vasile Blaga a declarat înainte de şedinţa BPN că „nu poţi fi un membru fidel al PDL contribuind la construcţia unui alt partid”.

La colegiul director din Baia Mare este asteptata toata conducerea centrala a partidului dar si presedintii de organizatie din tara.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

2 COMENTARII

  1. La Rohia am fost : splendid ! Elena Udrea si ” restul lumii ” au ales o destinatie nimerita, care umple sufletele si desfata privirile vizitatorilor veniti sa cinsteasca pe preacurata Maria, mama lui Iisus…legat de Bleaga Vasile si de excluderea fostei ministru, va pot spune ca acest lucru nu se va intampla : nimeni n-are dreptul sau curajul sa se atinga de cea mai valoroasa femeie-politician a Romaniei !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.