EFICACITATEA AUTORITĂȚILOR SIGHETENE – După ce au blocat cu stâlpi o bandă de mers dintr-o intersecție, un șofer s-a și urcat cu mașina peste ei

0
588

EFICACITATEA AUTORITĂȚILOR SIGHETENE   Un incident rutier fără victime s-a petrecut astăzi dimineață, 9 octombrie, la intersecția străzilor Ștefan cel Mare cu Mihai Eminescu din municipiul Sighetu Marmației. Mai exact, un șofer a urcat cu mașina peste niște stâlpișori amplasați pe mijlocul unei benzi de circulație.

Loading...

Potrivit sighet-online.ro, se pare că autoritățile au blocat de puțin timp banda de mers la stânga din intersecție cu… stâlpi.

Un cetățean neatent, neștiind de existența acestor stâlpi și datorită vizibilității reduse, s-a oprit cu SUV-ul pe care îl conducea direct într-un stâlp. Și nu oricum. Acesta a rămas practic cu mașina suspendată. Poliția locală din Sighetu Marmației a apărut în scurt timp la fața locului pentru a dirija traficul în așa fel încât cei veniți în ajutorul șoferului ghinionist să poată efectua manevrele de ridicare a mașinii.

Și în Baia Mare modificările din intersecții fac ravagii printre șoferi. La mai bine de o săptămână de când o banda de mers la stânga de pe bulevardul Independenței din intersecția de la Vivo a fost anulată, zeci de șoferi așteaptă la semafor pe contrasens în cozi de zeci de metri. Motivul pentru care s-a făcut modificarea în intersecție a fost tocmai pentru a evita aglomerația.

Până și un echipaj al Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș s-a încurcat și a încălcat legea.

ActualMM

Sursă foto: Vasile Dale

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here