EDUCAŢIE CU PUMNUL – Profesor filmat în timp ce bate un elev: „Te fac bucăți, te duci cu capul sub braț acasă!” (VIDEO)

0
359

EDUCAŢIE CU PUMNUL Cazul unui profesor filmat în timp ce bate un elev în județul Neamț arată că, în România, educația încă se mai face cu pumnul.

Furios din calea afară pentru că a fost jignit, profesorul de matematică s-a năpustit asupra unui băiat pe care l-a agresat și l-a amenințat cu moartea, scrie Libertatea.

Loading...

Incidentul a ajuns în atenția conducerii școlii din localitatea Bicaz Chei și a Inspectoratului Școlar Neamț, care au început o anchetă.

Filmarea care conține scene violente a stârnit controverse, după ce a fost publicată pe rețelele de socializare.

În imagini se vede cum un profesor de matematică agresează un elev. Băiatul este urecheat și mai apoi imobilizat lângă o sobă de teracotă.

„I-am spus să se cumințească că și așa are probleme mari. Am făcut doi pași de la ușă și am auzit: „Băi, prostule”. M-am întors și a avut loc incidentul”, a declarat profesorul filmat în timp ce agresează un elev, pentru stirilekanald.ro.

Imaginile revoltătoare au fost văzute și de conducerea școlii care a demarat o anchetă disciplinară.

Directorul școlii din Bicaz Chei, Mihail Matei, susține că incidentul a avut loc în anul școlar 2016. Profesorul de matematică nu mai lucrează acum la această unitate de învățământ pentru că fusese detașat acolo doar un an.

„În acest moment, unitatea școlară din Bicaz Chei a hotărât înființarea unei comisii de anchetă care va analiza cazul și va lua măsuri”, a declarat, pentru Libertatea, inspectorul școlar general Viorel Stan din cadrul Inspectoratului Școlar Neamț.

Info

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.