ECOLOGIZARE – Primarul Cătălin Cherecheș și Garda Ecologică demarează ”Baia Mare curată”. Acțiunea începe cu ecologizarea zonei Baraj – Firiza, în data de 12 martie

11
1715

Băimărenii sunt invitați să își demonstreze spiritul civic și iubirea față de oraș și comunitatea noastră în perioada 12 martie – 2 mai 2016.

Primarul Cătălin Cherecheș și Garda Ecologică a Primăriei Baia Mare, alături de Ocolul Silvic Baia Mare, Vital, Școlile Gimnaziale „Mihail Sadoveanu”, „Nicolae Bălcescu”, „Vasile Alecsandri”, „Al. Ioan Cuza”, Colegiul Tehnic „C.D. Nenițescu”, Colegiul Național „Gheorghe Șincai”, Liceul Teoretic „Emil Racoviță”, Școala Gimnazială Baia Sprie și gardieni ecologici organizează o primă acțiune de ecologizare în zona Baraj Firiza.

Acțiunea are loc sâmbătă, 12 martie 2016, de la ora 10.00. Punctul de întâlnire este stația de autobuz situată pe str. Victoriei, din zona Stadion/Parc Municipal.

Un număr total de peste 260 de voluntari s-au înscris deja pentru a lua parte la această acțiune amplă, dar sunt bineveniți și alți cetățeni care doresc să contribuie la ecologizarea zonei.

Acțiunea va continua până în data de 2 mai, în toate cartierele din Baia Mare, urmând să fie anunțate săptămânal locațiile în care se va interveni pentru ecologizare și curățenie.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

11 COMENTARII

 1. Noo, dar nu mai ce are curata in Firiza dupa ce avocatelul cel harnic e in campanie electorala.Sper sa nu faceti acolo si un centru mobil de donarea sangelui ca o sa va treziti cu tot tineretul liberal in zona.Dupa alegeri o sa va arate ca de-aci se ia sangele!

 2. Sper sa repare si gardurile vii de prin oras acolo unde e necesar,sa nu mai vorbim de inlocuirea copaceilor uscati si plantarea altora, plus continuarea de plantari de arbori.

 3. Eu zic sa incepeti prima data sa dati amenzi celor care arunca gunoaie in baraj si pe urma sa faceti ecologizare … o stati, am uitat e campanie electorala … nu se pot da amenzi ca pierdem voturi … si vedeti ca deja la baraj s-a facut ceva ecologizare deja…

 4. Da apropo de ecologizare … si-a pus cineva din primarie problema prafului din orasul acesta … adica cineva de la primarie realizeaza cat praf inghitim noi zi de zi … cine din primaria a facut o tura de oras pe jos, sa vada praful de pe strazi si trotuare … vin cei de la drusal cu peria aia, uda un pic praful, fac un pic de noroi si intr-o ora e la fel … groaznic … ne condamnam copiii … ce le pasa celor de la primarie …

  • Solutia pentru reducerea prafului e sa plantezi multi copaci si arbusti ornamentali astfel încât sa nu ajungă masinile pe pământ sau pietris,ci doar pe asfalt.La case toate santurile de pe domeniul public sunt colmatate deoarece cocalarii si-au tras parcări neautorizate, de lene sa nu-si bage masinile in curte.De arbori ce sa mai vorbim daca e plin de betoane si asfalt.Iar in curtea privatilor,a se vedea toate de genul Atena Lux de pe Eminescu,garduri in paragina,anexe jalnice,ruine,boscheti,mizerie.Chiar nimeni nu ii atentioneaza,e totusi vorba de artere principale si de imaginea orasului.Inainte sa fi construit pe Independentei,autoritatea locala nu ar fi trebuit sa-i oblige sa rezolve mizeria de pe Eminescu?Aviz si altor amatori,lux intr-o parte jeg in alta parte.

 5. Si eu care-am citit „ELOGIZARE – Primarul Cătălin Cherecheș” .. deloc surprinzator cu asa primar bine asezat in inima ActualMM.

  • Mai Barba Neagra,mai trebuie cineva sa-i vadă si meritele,ca de înjurat toti putem sa îl injuram si sa stăm pe margine si sa nu facem nimic.Sunt altii ( 5 mandate ) sau presedinti si fosti presedinti de consilii judetene care nu au facut nimic pentru maramureșeni si mai au si un tupeu jegos de a se prezenta ca salvatori in fata electoratului.Dar fa un exercitiu,scrie ceva naspa despre liberali sau candidatul lor pe un ziar on line de preaslavire liberala (trecut si viitor) si eu o sa pun pariu cu tine ca nu o sa-ti apara postarea.Asta acum,dar gandeste-te la ce elogii si de ce cenzura am avea parte daca ar ajunge ei din nou la butoanele orasului si a judetului.Cum ni-l mai lăudau pe Flore in campania trecuta si acum malc ,nimeni nu si-l asuma.Totusi,,esecele” sunt de natura pesedista (partidul motanului Felix ) sau liberala (cuscrirea cu ei) ? Uselista e clar.

   • Nu dati, ca n-am criticat.. E drept ca ce-i a lui, îi lui.. si nu are contra-candidat. Loc de mai bine este intotdeauna, dar clar ca trebuie inceput de undeva.

 6. Harnic mai este primarul ăsta.Face curătenie peste tot.Poate mâine se apuca de sters praful de pe felinare si de pe borduri că altceva nu are ce face.M-am saturat să aud câte face .Vă întreb pe cei care-l laudati dacă vă place cum arata zona fostului combinat ,dacă va place cum arată stadionul,vă place cum arata standul ,vă place ce curătenie a facut la echipele de handbal ?Fiul meu termină liceul,dacă nu merge la facultate unde se angajează?la aramis?Tot caut .Zona industrială cu multe locuri de muncă pe care le tot promite acest curatator de praf de stele.

  • Nu-l aud nici pe candidatul tau,escu vorbind de parcuri industriale.Avocat si tot sprijinit de liberali nici Flore nu a facut vreun Parc Industrial,ci doar studiu de fezabilitate ba pentru ceapeu ba pentru scoală de echitatie.De fapt cu excepția primarilor din Farcasa si Tautii Magheraus nimeni nu a miscat un deget in a atrage investitii si investitori,in judetul in care nu exista niciun Parc Industrial.De asta economic suntem pe ultima pozitie din Transilvania.

   • pai nu liberalii au condus orasul asta ca a ajuns asa de jalnic la capitolul economic ?Cum sa faci parcuri industriale si sa creezi locuri de munca cu crasmari a caror interes e sa nu dea unui ospatar mai mult de salariul minim ? iar de unii privati imi este sila,vorba unuia de pe aici,trebuie sa te uiti cum arata gardurile,cladirile si curtile unor societati comerciale de pe arterele principale ( Eminescu,Bucuresti,Victoriei,Independentei ) si iti dai seama de cat de mari gospodari si iubitori de oras sunt.Autoritatile locale sunt de vina ca nu-i amendează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.