ECA DRAGON BOAT CHAMPIONSHIP 2019 – Băimăreanul Paul Perșe, în echipa care a adus aurul în România la campionatul european de canoe

0
192

ECA DRAGON BOAT CHAMPIONSHIP 2019  Realizare formidabilă pentru sportivii români, printre care și tânărul băimărean Paul Perșe. Prezenți la campionatul european de canoe Dragon Boat din acest an, care s-a ținut la Moscova, tinerii români au reușit o performanță remarcabilă: au câștigat aurul după nu mai puțin de 4 ani în care rușii au pus monopol pe medalie.

Din echipa câștigătoare care a lăsat în spate nu mai puțin de 900 de sportivi prezenți în acest an la campionat face parte și băimăreanul Paul Perșe. Tânărul practică caiac canoe de mai mulți ani și a înceout sportul de performanță la Barajul Firiza, la clubul sportiv Simared.

Munca grea și experiența asimilată în timp l-au făcut pe Paul campion al României la simplu de 11 ori. A participat și la Europene la simplu, anul trecut, reușind un rezonabil loc 8. Anul acesta însă, podiumul a venit cu cel mai mare cadou posibil pentru un sportiv și echipa sa: Aurul. Pe locul al doilea s-a situat naționala Rusiei și pe locul 3 Ungaria.

Echipa din barca dragon a naționalei noastre a fost formată din 10 sportivi, un cârmaci și un toboșar.

 

ActualmM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.