DUPĂ DOI ANI DE NEFUNCȚIONALITATE – Aeroportul Internațional Baia Mare ar putea fi deschis traficului intern și extern în luna iunie

4
2788

DUPĂ DOI ANI DE NEFUNCȚIONALITATE   Aeroportul Internaţional Baia Mare ar putea fi redeschis traficului intern şi extern în luna iunie, după ce în urmă cu doi ani acesta a fost închis pentru efectuarea unor lucrări de modernizare.

Au început să vină banii şi pentru finanţarea lucrărilor de la aeroport. Aproape 80% din lucrările care sunt deja făcute la aeroport sunt şi achitate, şi sper ca luna viitoare directorul aeroportului, dl. Buda, să ne anunţe că activitatea operaţională va fi reluată sau cel târziu până la sfârşitul lunii iunie. Sunt lucruri care încercăm să le facem din suflet, sunt lucruri care încercăm să le facem pentru cei care vin după noi”, a declarat Gabriel Zetea, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, în cadrul Galei Ambasadorilor Turismului, citat de Agerpres.

Aeroportul Internaţional Baia Mare a fost închis traficului aerian în urmă cu doi ani de zile pentru lucrări de reabilitare şi modernizare, inclusiv prelungirea pistei cu aproape 400 de metri.

Zetea a mai subliniat, în faţa celor prezenţi la Gala Ambasadorilor Turismului, că pe lângă o mai bună promovare a brandului ‘Maramureş’, judeţul are nevoie de o infrastructură rutieră şi aeroportuară mult mai bună.

 

Sursă info: Agerpres

Te-ar mai putea interesa

Loading...

4 COMENTARII

  1. „Sunt lucruri care încercăm să le facem din suflet” domnule Zetea. Greșelile acestea se rectifică în școala generală, de regulă. Tot din suflet. Sau din gramatică?

  2. Asta cu ar putea e deja antologica.Multe ar putea sa faca cei de la Consiliul Judetean,dar ideea e ca nu fac mare lucru.Pe cele 20 de hectare de la Lapusel ar putea sa faca primul parc industrial al judetului,dar ramanem doar cu …..ar putea.Fara a.

  3. alt cetatean; pe care incercam nu care
    luna urmatoare include si sfarsitul lunii urmatoare,este o formulare greoaie cel putin

  4. Daca tot au dat distinctii pentru cei mai buni cetateni a judetului care fac cica cinste,acum cu Haida Hai,macar la anul sa dea si Zmeura de Haidahai,celor care nu fac cinste judetului si nu fac nimic sa iesim din rahat.Cred ca nu trebuie sa-i nominalizam,se stiu ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.