DUPĂ 22 DE ANI – Cadavrele a trei alpiniști au fost descoperite pe Mont Blanc 

0
271
foto http://images.summitpost.org

DUPĂ 22 DE ANI Cadavrele a trei alpiniști au fost descoperite pe Mont Blanc după 22 de ani.

Cei trei au murit în timpul unei expediții, în 1995, însă trupurile neînsuflețite ale acestora au fost găsite abia acum, după topirea ghețarilor.

DUPĂ 22 DE ANI Cele trei cadavre au fost găsite de un alpinist francez, pe partea italiană a Mont Blanc, cel mai înalt munte din Europa, scrie Libertatea.

Acesta a făcut poze și a alertat autoritățile, iar salvamontiști sunt pe cale să recupereze cele trei trupuri, care sun legate unul de celălalt cu o frânghie.

În luna iulie, trupurile înghețate ale unui cuplu au fost descoperite după 75 de ani într-un ghețar din Alpii elvețieni.

DUPĂ 22 DE ANI Cuplul, format din Marcelin și Francine Dumoulin, au dispărut pe 15 august 1942, când au plecat să-și mulgă vacile, pe o pajiște de lângă Chandolin, situat la 120 de kilometri de capitala Berna.

Marcelin, care muncea ca cizmar și Francine, care era profesoară nu s-au mai întors niciodată, lăsând în urmă cinci băieți și două fete.

Info

Foto

Citeşte şi ANCHETA CONTINUĂ – Direcția pentru Protecția Copilului s-a autosesizat în cazul copilului ucis de câine în Sighetu Marmației

Citeşte şi CRIMĂ LA BORȘA – Un cioban a torturat o bătrână de 70 de ani, a mutilat-o apoi a lăsat-o să zacă până la moarte. Totul pentru că nu i-ar fi dat bani împrumut

DUPĂ 70 DE ANI – Trupurile a trei tineri uciși de Securitate, găsite la marginea unei păduri din Alba

ACCIDENT LA DEJ – Un taximetru care transporta o femeie s-a răsturnat în şanţ (VIDEO)

BACALAUREATUL DE TOAMNĂ – Vezi când vor fi publicate primele rezultate

PROIECT ÎN GUVERN – Elevii care parcurg distanțe de până la 50 de km pentru a ajunge la școală vor avea abonamente decontate integral

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.