DUELUL TITANILOR – CSM Știința îi așteaptă vineri pe cei de la CSA Steaua. Zimbrii băimăreni, neînvinși pe teren propriu

0
263

DUELUL TITANILOR   Clubul Sportiv al Armatei Steaua București, primul adversar al zimbrilor din istoria participărilor echipei noastre la nivelul primului eșalon rugbystic va poposi vineri 27 aprilie începând cu ora 13.00 pe Arena Zimbrilor într-un duel din antepenultima etapă a sezonului regulat ediția 2017-2018.

Cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat lupta pentru accederea în careul de ași rămâne una ascuțită, patru din primele cinci clasate neavând matematic asigurat statutul de formație gazdă în faza semifinalelor.

Duelul dintre vicecampioana României, C.S.M.Știința Baia Mare și liderul la zi Clubul Sportiv al Armatei Steaua București se anunță unul crucial menit a-i propulsa pe zimbri pe poziția a doua a clasamentului. Palmaresul zimbrilor pe prima scenă rugbystică este unul impresionant cu un total de 754 de meciuri jucate, încheiate cu o suită de 450 de victorii, 26 de egaluri și 278 de înfrângeri și un punctaveraj de 16.224 puncte marcate la doar 4667 primite.

În aceste ultime șapte ediții de campionat, C.S.M.Știința Baia Mare și Clubul Sportiv al Armatei Steaua București, s-au întâlnit de 21 de ori, dintre care de 13 ori în meciuri din sezonul regulat, de 4 ori în jocuri din play-off, de 3 ori în semifinale și o dată în finală, toate cele patru meciuri din fazele superioare fiind adjudecate de zimbri. Numărul total al victoriilor repurtate de băieții noștri se ridică la 15 dintre care de 12 ori pe propriul teren și de alte 3 ori pe terenul formației militare.

În atare condiții constatăm faptul că C.S.M.Știința Baia Mare nu a pierdut niciodată acasă în aceste ultime șapte stagiuni. Cât privește numărul victoriilor formației steliste, șase la număr acestea au fost realizate toate în Ghencea. Punctaverajul zimbrilor din aceste ultime 21 de meciuri directe jucate este de 519 puncte reușite la 364 primite.

Meciul va fi difuzat la TV pe canalul de televiziunie Telekom Sport.

 

Sursă info: Rugby Baia Mare / Alin Boțioc

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.