VIDEO: DROGUL „ZOMBIE” ÎN BAIA MARE – Trei tineri care ar fi consumat substanțele au fost surprinși pe strada Electrolizei

1
2294

DROGUL „ZOMBIE” ÎN VAIA MARE Fenomenul tinerilor transformați pur și simplu în legume de o substanță interzisă numită și „drogul zombie” ia amploare în țară. Tineri aflați sub efectul acestor entobotanice au fost surprinși la Câmpia Turzii, la Turda, la Constanta și la Galați.

De această dată, imagini șocante cu tineri care ar fi consumat această substanță au fost surprinse astăzi pe strada Electronice din Baia Mare.

Astăzi, în jurul orei 14.30, un cititor al site-ului VasileDale.ro a surprins imaginile video de-a dreptul halucinante. Trei tineri rezemați de gardul imobilului cu numărul 10 păreau inconștienți și habar nu aveau pe ce lume sunt.

Pe înregistrare se aude cum un băimărean îi întreabă dacă au consumat „drogurile Zombie”. Aceștia nici nu pot răspunde, fiind probabil sub euforia substanțelor. Imaginile video au fost trimise și polițiștilor maramureșeni.

Sursă: VasileDale.ro

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Societatea in care traim este oglinda noastra . Da . A noastra . Dati un anunt ca va cautati un loc de munca decent, vedeti cate oferte primiti . In loc de locuri de munca decente vezi cam aceleasi firme care „angajeaza” de ani de zile, nu stiu cum se face ca acolo nu sta nimeni pe termen lung .
    Statul desigur nu are nici o treaba, doar sa platesti taxe si impozite, ca oamenii seriosi si muncitori sunt tratati ca ultimii oameni doar pentru ca merg la lucru … cam asta e de fapt societatea in care traim … si este asa numai datorita noua …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.