DREPT LA REPLICĂ – Mircea Dolha despre declarațiile senatorului Liviu Marian Pop: „Dacă tăceai, filozof rămâneai!”

0
417

DREPT LA REPLICĂ  „Ca urmare a declaraţiilor domnului Liviu Marian Pop, apărute ieri în acest articol (http://actualmm.ro/reactie-liviu-marian-pop-pnl-maramures-trebuie-sa-inceteze-santajul-si-atacurile-la-adresa-prefectului-judetului/), vă trimit aici un drept la replică.

Dacă tăceai, filozof rămâneai!

Senatorul PSD, Liviu Marian Pop, se face părtaș la sprijinirea grupului infracțional organizat care a complotat pentru formarea Consiliul Judeţean Maramureș în disprețul legii. Domnul Pop vorbește ca să nu tacă și se lansează într-o declarație dorit acuzatoare la adresa subsemnatului și a PNL.

Îi dau un exemplu care are protagoniști chiar din rândul membrilor PSD: vineri justiția a hotărât definitiv că formarea Consiliului Local al municipiului Drobeta Turnu Severin a fost ilegală deoarece 3 consilieri PSD nu au fost validați. Mai mult, decizia indică posibilitatea încadrării faptei la abuz în serviciu, conform recentei hotărâri a Curții Constituționale.

Situația este identică cu cea de la Maramureș, unde consilierii aleși ai PNL în Consiliul Județean au fost respinși în același mod, adică ilegal, ca să fie mai pe înțelesul personajului ajuns vremelnic ministru în timpuri de tristă amintire, care dorim să credem că nu se vor mai repeta.

Îi sugerez numitului Pop Liviu Marian să pună mâna pe carte și mai ales pe lege. Domnia sa face presiuni politice pentru a acoperi un abuz: nevalidarea consilierilor PNL în Consiliul Judeţean. Și conform deciziei în cazul Drobeta Turnu Severin, acesta poate fi încadrat la infracțiunea de complicitate la abuz în serviciu și participarea la grup infracțional organizat.

Numitul Pop Liviu Marian are experiență cu acoperirea ilegalităților: să ne amintim numai de afacerea plagiatelor!

„Dacă tăceai, filozof rămâneai”, spune o vorbă veche din popor, domnule Pop!”

Deputat – Mircea Dolha, Preşedinte PNL Maramureş

*Nota redacției: Asociația Free Media, editor al site-ului www.actualmm.ro, nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul (text și foto) trimis de către deputatul Mircea Dolha. ActualMM publică dreptul la replică în conformitate cu legislația românească, însă, responsabilitatea pentru conținut îi revine semnatarului.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.