DRAMATIC – Doi copii, lăsaţi în casă singuri şi înfometaţi

0
792
foto romaniatv

DRAMATIC Doi copii de unu şi trei ani au ajuns în grija statului după ce autorităţile i-au găsit singuri în casă, înfometaţi şi în mizerie. Ei erau în grija mamei, care a explicat că munceşte în altă localitate şi nu a avut cu cine să îi lase.

DRAMATIC Vecinii, însă, susţin că micuţii erau practic abandonaţi şi deseori îi auzeau plângând. Acum, femeia încearcă să îi ia pe copii acasă, informează România TV.

Cei doi fraţi, o fetiţă de doar un an şi un băieţel de trei ani locuiau cu mama lor, în Ariceştii Rahtivani, judeţul Prahova. Cei de la Protecţia Copilului spun că micuţii erau într-o stare deplorabilă când au ajuns la ei.

„Copiii erau în pericol, erau singuri în casă. Nici măcar nu au plâns. Au ridicat mânuţele către noi ca să îi luăm în braţe şi să plecăm împreună cu ei. Stăteau de dimineaţa, în jurul orei 6.00 şi până după-amiaza, în jurul orei 16.00. Aveau numai nişte coji de pâine în jur, era o mizerie de nedescris”, a declarat Sorina Gliga, DGASPC Prahova.

„Stăteau copiii câte o săptămână în casă. Am venit eu şi am spart uşa. Zbierau copiii în casă, plângeau. Când venea ea seara spunea tăceţi, tăceţi din gură că vă aud vecinii”, a spus un vecin.

continuarea aici

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.