DRAMĂ ÎNTR-O FAMILIE – Un tată și-a dat fiul pe mâna procurorilor DIICOT după ce a descoperit că acesta se droghează

0
1496
foto jurnalul

DRAMĂ ÎNTR-O FAMILIE Dramă în familia unui profesor din Pitești din cauza fiului său care este consumator și traficant de droguri de mare risc. Băiatul își comanda prin poștă droguri din Olanda și Anglia.

Profesorul și-a dat fiul pe mâna polițiștilor după ce a descoperit că a găsit în cutia poștală trei plicuri cu droguri și a sesizat BCCO Pitești.

În această toamnă, tânărul a fost condamnat de Tribunalul Argeș la șapte ani și jumătate pentru trafic internațional de droguri de mare risc, sentința nefiind definitivă, scrie reporterntv.ro care citează jurnaluldearges.ro.

Se pare că Mihnea Untaru, în vârstă de 19 ani, se ocupa de traficul de droguri de mai mulți ani.

Tatăl său avea de mai mult timp bănuieli că băiatul se droghează, iar în decembrie 2016 a avut și confirmarea. A găsit trei plicuri suspecte în cutia poștală, care sosiseră din Olanda și Anglia.

Profesorul s-a dus cu plicurile la DIICOT și după câteva zile a aflat că erau mai multe grame de droguri, inclusiv LSD. Ulterior, timp de peste patru luni, Mihnea Untaru a fost supravegheat, inclusiv de un investigator sub acoperire.

În această primăvară, Mihnea Untaru, care era elev în clasa a XII-a, a fost prins în flagrant în timp ce vindea droguri chiar în fața liceului unde învăța. Asupra lui au fost găsite 3 grame de metamfetamină. La perchezițiile efectuate la domiciliul tânărului au mai fost găsite apoi 5 grame de droguri, inclusiv ecstasy și cannabis.

La procesul ce s-a desfășurat la Tribunalul Argeș, Adrian Georgescu, avocatul lui Mihnea Untaru, le-a solicitat judecătorilor ”să țină seama de cum a pornit dosarul de față, acțiunea fiind demarată la sesizarea părinților inculpatului. Părinții au solicitat în mai multe rânduri sprijinul Poliției, DIICOT, în demersul de a îl sustrage pe Untaru Mihnea dintr-un grup din care nu mai avea ieșire”.

Tot avocatul Adrian Georgescu a mai susținut faptul că ”Untaru Mihnea a încercat să iasă în mai multe rânduri din acest mediu, însă nu a reușit. DIICOT nu a făcut nimic, din contră l-au găsit vinovat”.

Info

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.