DRAGOSTE ŞI SEX – Cele mai gogonate minciuni spuse de bărbaţi ca să bage o femeie în pat

0
1235

În dragoste şi în război totul este permis, însă după această regulă pare să se ghideze mulţi bărbaţi şi atunci când speră să-şi mai adauge o femeie în palmaresul amoros, arată un sondaj în cadrul căruia bărbaţii au dezvăluit cele mai mari minciuni pe care le-au spus ca să ajungă în patul unei femei.

Scopul scuză mijloacele, asta pare să indice răspunurile oferite de bărbaţii care au participat la un sondaj pe platforma Reddit, ocazie cu care au dezvăluit cele mai mari minciuni pe care le-au spus femeilor în dorinţa de a face sex cu ele, notează Daily Mail.

Dacă unii s-au limitat la a minţi în legătură cu locul de muncă, în privinţa vârstei sau a înălţimii, alţii au apelat la „artileria” grea şi s-au dat drept astronauţi sau posesorii unor averi fabuloase ca să impresioneze o femeie.

Un participant la sondaj i-a povestit unei femei de care era interesat că tatăl său deţine compania Nintendo, însă o astfel de minciună a presupus şi muncă de documentare, pentru a fi pregătit să faţă faţă eventualelor întrebări.

Cinic, un alt utilizator a recunoscut că cea mai bună minciună este să spui „Te iubesc”, iar aceste cuvinte magice l-au ajutat să ajungă în patul multor femei. În alt caz, un bărbat a relatat că era foarte atras de o vegetariană, care milita pentru o mulţime de cauze şi participa la proteste anti-război, „o adevărată activistă”.

A ajuns să meargă împreună cu ea la un protest, deşi nu credea în multe dintre cazele îmbrăţişate de ea, dar mai ales pentru că lucra în armată, detaliu pe care i l-a ascuns: „În noaptea aceea, după protest, am făcut sex şi a fost fantastic.

Abia după ce am făcut sex i-am spus că sunt în armată, aşa că am fost nevoit să-mi iau picioarele la spinare”, a mărturisit acesta. Nici măcar sexul din milă nu l-a făcut pe un alt bărbat să renunţe la planul său pentru a ajunge în pat cu femeia pe care şi-o dorea.

„I-am spus că am avut o mamă distantă şi că sigurul motiv pentru care vreau să fac sex este nevoia de a primi afecţiunea de care nu am avut parte în copilărie, cea mai plăcută parte de după terminarea unui act sexual. Nu sunt mândru de ceea ce am făcut, dar eram excitat”, s-a scuzat acesta.

sursă ştire adevarul.ro

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.