DR. VIORICA CHERECHEȘ, DEPUTAT – Vreau să aduc în politică, dar și în Parlamentul României, lucruri rare, care nu s-au prea văzut pe la noi: profesionalism și demnitate

2
821

Prin intermediul rețelei de socializare Facebook, dr. Viorica Cherecheș, aleasă de băimăreni și maramureșeni să îi reprezinte în Parlamentul României, a transmis un mesaj de mulțumire în care vorbește despre intențiile pe care le are în noua sa calitate.

Vă redăm mai jos integral mesajul doamnei dr. Viorica Cherecheș:

„În campania electorală am reprezentat oamenii acestor locuri. Vreau să aduc în politică, dar și în Parlamentul României, lucruri rare, care nu s-au prea văzut la noi: profesionalism și demnitate. Singura mea dorință cu care merg în Parlament este să fac lucruri bune și utile pentru Baia Mare și Maramureș.

Și în noua postură de deputat în Parlamentul României, voi fi așa cum am fost toată viața – omul care este alături de oameni. Pe plan local voi fi foarte activă în relația cu Primăria Baia Mare, cu celelalte primării din județ, dar și cu Consiliul Județean, pentru a găsi împreună soluții la problemele cu care se confruntă oamenii și comunitățile.

Sunt omul care are puterea, dorința și voința de a face cât mai mult bine pentru Baia Mare și Maramureș, având convingerea că voi reuși tot ce mi-am propus”.

Sursă info și foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

2 COMENTARII

  1. Parcuri industriale? Sigur PSD-istii nu au asa ceva in agenda (mai ales dupa afirmtia lui Zetea ca muncitorul din zona are venituri suplimentare si merge in fabrica pe salariul minim asa de amorul muncii ) asa incat daca economistii si inginerii nu se pricep poate ne salveaza un medic.

  2. Ar fi bine sa aduca pentru judet ceea ce nu au reusit toti ceilalti la un loc.Satmareanca Andreea Paul Vass a facut lobby la guvernul Boc si a obtinut un ajutor guvernamental pentru infrastructura industriala in Satu Mare de peste 10 milioane.Rezultatele au si venit,un investitor cu aproape 10 000 de locuri noi de munca create.Asa da.Noi in schimb zero.De asta economic avem PIB-ul cel mai mic in regiune,salariile cele mai mici din tara si o lipsa totala de perspectiva.In fabricile din zona ne bucuram doar cand creste salariul minim,asa de dezvoltati am ajuns.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.