DOSAR PENAL ÎN BAIA MARE – Prins pe strada Electrolizei cu 105 km/h și fără permis

0
509
Sursă foto: News.ro

DOSAR PENAL ÎN BAIA MARE  Recordul pe care şi-l doresc poliţiştii este cel al zilelor în care fiecare dintre cei care pleacă la drum ajunge cu bine la destinaţie. Nu sunt tolerate faptele care pun în pericol siguranţa participanţilor la trafic şi, în cazul în care constată astfel de fapte, poliţiştii iau măsuri ferme.

Loading...

Poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au depistat la timp un tânăr care conducea un autoturism cu viteză excesivă şi care nu deţine permis de conducere.

Băimăreanul, în vârstă de 29 de ani, a fost surprins cu ajutorul aparatului radar, în timp ce conducea autoturismul pe strada Electrolizei din municipiu, cu viteza de 105 km/h. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta nu are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

A fost depistat la timp, nu a produs niciun accident, însă pe numele lui a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. La finalizarea cercetărilor vor fi propuse măsuri legale.

Poliţiştii reamintesc că depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere produse pe drumurile publice.

 

Informații furnizate de IPJ Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.