DOAR ÎN MARAMUREȘ – Purceluși de la o scrofiță și un mistreț la Preluca Nouă. Vezi VIDEO

0
1246

DOAR ÎN MARAMUREȘ Preluca Nouă este un sat din județul Maramureș și aparține de comuna Copalnic-Mănăștur. Satul este unul răsfirat specific zonelor de munte care te așteaptă la intrare cu o inscripție pe care scrie că este unul dintre cele mai frumoase sate din România.

Dacă vei avea ocazia de a vizita acest sat o să-ți dai seama că frumusețea locului nu vine numai din peisajele ca de poveste pe care le vezi oriunde te-ai întoarce, dar și din puritatea și frumusețea localnicilor, arată Vocea Transilvaniei.

În acest sat libertatea are un înțeles aparte și nu este numai atributul omului, câinii, pisicile, văcuțele și până la porci se bucură de câmpii verzi nesfârșite, pline cu flori, într-o liniște deplină tulburată numai de cântul plăcut al păsărilor.

Natura are un farmec aparte și este greu să delimitezi frumusețea sălbatică de gospodăriile oamenilor, poate și de aceea la familia Florean, care are casa situată într-o superbă zonă în apropiere de Defileul Lăpușului, lucrurile au mers un pic mai departe, ei fiind fericiții deținători a șase purceluși rezultați din “ iubirea dintre scrofiţă şi un mistreţ” după cum afirmă C. Florean deţinătoarea frumoaselor exemplare de purceluşi vărgaţi.

Vezi video mai jos:

.

Sursă info și foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.