DOAR ÎN ACEST AN – Aproape 70 de persoane au fost încarcerate de către polițiștii maramureșeni în 2018

0
196
Foto: Știrile Pro TV

DOAR ÎN ACEST AN  Identificarea şi încarcerarea persoanelor care şi-au pierdut libertatea ca urmare a comiterii unor infracţiuni constituie una dintre priorităţile poliţiştilor maramureşeni.

De la începutul anului şi până în prezent au fost depistate şi depuse în penitenciar 67 de persoane pe numele cărora instanţa a emis mandate de executare a unor pedepse privative de libertate.

Spre exemplu ieri, 20 iunie, au fost depuşi după gratii doi condamnaţi. Poliţiştii de investigaţii criminale din Sighetu Marmaţiei au depistat şi reţinut un bărbat de 40 de ani, din municipiu, care are de executat o pedeapsă de 3 ani şi 4 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de contrabandă.

Un alt mandat de executare a pedepsei închisorii a fost pus în aplicare de poliţiştii din Şomcuta Mare. Aceştia au identificat şi încarcerat un bărbat de 43 de ani, din oraş, prin care a fost condamnat la un 1 an și 3 luni, şi 1649 zile închisoare, pentru infracţiuni la regimul rutier, iar restul de 1649 zile au rămas neexecutate din pedeapsa anterioară de 19 ani şi patru luni.

Ambii au fost depuşi în penitenciar în vederea executării pedepselor.

 

Informații furnizate de IPJ Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.