DN19 va fi reabilitat pana la intrare in Sighetu Marmaţiei

0
136

Ca urmare a intervenţiilor făcute de domnul Anton Rohian, prefectul judeţului Maramureş,la Compania Naţionalăde Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) lucrările de reabilitare ale DN 19, prin pasul Huta, vor fi continuate până la intrarea in municipiul Sighetu Marmaţiei, deşi iniţial era finanţată doar reabilitarea porţiunii de drum până in comuna Teceu.

Directorul Direcţiei Regionale a Drumurilor si Podurilor Cluj (DRDP) din subordinea Companiei Naţionale de Autostrăzi si Drumuri Naţionale din România (CNADNR), Eugen Cecan i-a dat asigurări domnului prefect Anton Rohian ca lucrările de turnare a covorului asfaltic pe DN 19 vor începe in cel mai scurt timp. Mai mult, reprezentantul CNADNR a transmis ordinul de începere a lucrărilor chiar marţi, 21 octombrie 2014.

Astfel, maramureşenii din partea istorică a judeţului vor avea asigurată legătura cu Drumul European 58 prin pasul Huta, pe DN 19. „Lucrările prind contur în ceea ce numim infrastructura din judeţul Maramureş. Acest fapt se datorează, în mare parte, interesului manifestat de oamenii din administraţia judeţului nostru si aplecarea Guvernului României înspre rezolvarea problemelor din infrastructura judeţului nostru” a punctat prefectul judeţului, Anton Rohian.

Instituţia Prefectului Judeţului Maramureş

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.