DISTRACȚIA ȘI NEATENȚIA COSTĂ – Bărbat de 40 de ani rănit grav după ce i-a explodat o petardă în față

0
572

DISTRACȚIA ȘI NEATENȚIA COSTĂ Un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din localitatea Petin, județul Satu Mare, a ajuns în noaptea de Revelion la Unitatea de Urgență Oftalmologică a Spitalului Județean Satu Mare. Asta după ce i-a explodat în față o petardă, relatează Presasm

Bărbatul prezenta arsuri la nivelul întregii fețe, dar cele mai grave răni au fost la nivelul ochilor. Victima va fi supusă în aceste zile la o intervenție chirurgicală la unul dintre ochi, care a fost mai grav și i-a afectat acuitatea vizuală.

Poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească cu exactitate circumstanțele în care s-a produs întregul eveniment.
De asemenea, primul pacient al anului 2018 la Unitatea de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Județean Satu Mare a fost o persoană de sex feminin, în vârstă de 38 de ani, cu probleme respiratorii. Pacienta a ajuns la Unitatea de Primire Urgență la ora 0.14 minute.

În total, în prima și a doua zi a anului, până la ora 13.00, s-au înregistrat 300 de pacienți. Majoritatea au ajuns la UPU cu probleme digestive, respiratorii, cardiace, traumatisme, respectiv stări de ebrietate.

Sursă info și foto, Presasm.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.