DISPARIȚIE – Un băiat de 14 ani din Leordina este de negăsit. A FOST GĂSIT! (ACTUALIZARE)

0
6986

POP ADRIAN IONUŢ, în vârstă de 14 ani, este reclamat dispărut. La data de 20 ianuarie 2016 a plecat de la locuinţa mătuşii sale din comuna Leordina, şi până în prezent nu a revenit.

Loading...

Semnalmente: 1,50 m înălțime; constituție astenică; ochi verzi; păr șaten, tuns scurt.

La data dispariţiei era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni albaştri, bluză de culoare închisă, geacă neagră, căciulă albastră şi era încălţat cu cizme negre.

Persoanele care pot să ofere informaţii cu privire la locul în care s-ar putea afla minorul sunt rugate să sune la 112 sau la numerele de telefon 0262 207763, 0720 600819, Biroul Urmăriri Maramureş.

ACTUALIZARE

Minorul în vârstă de 14 ani, din comuna Leordina, reclamat dispărut din data de 20 ianuarie a.c., a fost găsit.  La data de 22 ianuarie a.c., minorul a fost depistat pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei. În timpul cât a lipsit de acasă, băiatul nu a fost victima vreunei infracţiuni. El a fost încredinţat mătuşii sale, la care se află în plasament.

Se pare că acesta a plecat acum două zile, lăsându-și ghiozdanul pe un teren. În acest părinții ar fi găsit un bilet în care le spunea că pleacă de acasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.