DIN RĂZBUNARE – Fetiţă de 13 ani, violată şi supusă la perversiuni de un puşti de 15 ani. Se cer daune de 250.000 de euro

0
750
foto https://www.parhlo.com

DIN RĂZBUNARE O fată de 13 ani din Caraş Severin şi mama ei cer 250.000 de euro, după ce minora a fost agresată sexual. Totul ar fi fost pus la cale din răzbunare.

O fetiță de 13 ani a fost ademenită într-un apartament din oraș de un adolescent de care era îndrăgostită. Planul a fost ca un alt băiat, un minor de 15 ani, să se „distreze” și el cu fata, scrie România TV.

Refuzul copilei l-a făcut pe băiat să recurgă la amenințări și violență. Raporturile sexuale orale și anale, întreținute de fată cu lacrimi pe față, fac obiectul unui dosar penal pentru viol.

Minora agresată și violată, precum și mama acesteia, cer acum prezumtivului violator despăgubiri pentru agresiunile și abuzurile suferite de către minora de 13 ani. Aceasta vrea 200.000 de euro despăgubiri morale, iar mama sa cere și ea despăgubiri de 50.000 de euro.

Potrivit expressdebanat.ro, pretențiile au fost formulate față de Bogdan Nicoriciu, minor și el, despre care procurorii spun că ar fi sechestrat-o și violat-o pe minoră, cu complicitatea lui Romario Gabriel Bercheș.

Cum Bercheș are și el un dosar disjuns din această cauză, nu este exclus ca și acestuia să i se ceară despăgubiri morale pentru complicitatea la faptele lui Nicoriciu, dar și pentru filmulețele XXX pe care le-a făcut publice.

Cât privește despăgubirile cerute lui Nicoriciu, Judecătoria Oravița va trebui să se pronunțe întâi asupra vinovăției acestuia și mai apoi asupra cuantumului acestor despăgubiri.

sursa

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.