DIN FONDURI EUROPENE – Peste 40 de blocuri din Baia Mare vor fi reabilitate și modernizate

3
1460

DIN FONDURI EUROPENE   Peste 40 de blocuri din municipiul Baia Mare vor fi supuse reabilitării și modernizării în cadrul unui proiect susținut din fonduri europene. În cadrul unei întâlniri cu reprezentații asociațiilor de proprietari din Baia Mare, primarul Cătălin Cherecheș a discutat cu aceștia despre proiectul ambițios care va fi demarat în primăvara anului viitor.

În cadrul proiectului de reabilitare și modernizare a blocurilor se vor realiza și lucrări la lifturi, șarpante, instalații, subsoluri dar și geamuri. De asemenea, reprezentanții asociațiilor de proprietari vor putea participa la proiect, aceștia fiind incluși în echipa de implementare și vor lua parte la procedurile de achiziție dar și la monitorizarea șantierelor.

Proprietarii au și facilități noi în cadrul acestui proiect. Consilierii locali au aprobat deja, în luna iunie, un proiect de hotărâre care prevede reducerea procentului de contribuție și modalitatea de recuperare a sumelor avansate de Municipiul Baia Mare pentru acoperirea contribuțiilor Asociațiilor de proprietari în vederea implementării cererilor de finanțare în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020.

Astfel, dacă în trecut această contribuție se ridica la 25% din valoarea proiectului, în urma aprobării hotărârii procentul a scăzut la 10%, suma putând fi achitată în termen de cinci ani de către proprietari.

ActualMM

Sursă foto: Facebook

Citește și:

LICITAȚII PUBLICE – Primăria Băii Mari scoate două terenuri la vânzare și concesionare

Te-ar mai putea interesa

Loading...

3 COMENTARII

  1. Hai ca nu mai cred,povesti din astea am auzit cu duiumul deja,pensionarii pun botul,ca doar acolo mai sunt asociatii de proprietari…apropo mare cirmaci chereches,mult promisa asfaltata strada Sebesului nu stie nimeni cand ii vine randul,ca ne tot promiti de 5 ani.. Dar vorba aia si minciuna e vorba

    • Iti va face si trotuarul de langa benzinarie,sa nu navighezi prin Craica.Intr-o zi desigur,ziua cand se va delimita zona publica de cea privata…Sper.

  2. Viata are prioritate…. Cataline cand ai fost ultima data la ecarisaj sa vezi conditiile in care stau bietele animale ?!… Eu am fost sambata 12 august pe canicula si am vazut animale tinute in soare , legate cu lanturi langa niste custi improvizate, fara posibilitate sa se retraga la umbra [ tortura este putin spus ]….. In anii trecuti ai promis ca muti ecarisajul la URBIS , dar vad ca ti-ai mutat cainii de paza acolo[ politia locala]….. Chiar nu se pot accesa Fonduri Europene si pt. aceste suflete ???!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.