DIN CAUZA GELOZIEI – Româncă de 40 de ani, îngrijitoare în Italia, înjunghiată de partenerul de viaţă

0
241
foto gazeta romaneasca

DIN CAUZA GELOZIEI S-a întâmplat la Pescara, Italia. O îngrijitoare româncă de 40 de ani a reușit să fugă, deși avea un cuțit de bucătărie înfipt în spate, de partenerul de viață care voia să o ucidă.

Acum este internată la spital, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru rănile suferite în dreptul unui umăr.

Bărbatul, un conațional de 58 de ani, Constantin Chiriță, fără domiciliu stabil și fără antecedente penale, a fost închis în penitenciarul din San Donato cu acuzația de tentativă de omor, conform Gazeta Românească.

Arestarea a fost efectuată de carabinierii din Pescara. La baza agresiunii violente este foarte probabil să fie chestiuni legate de gelozie.

Pe 1 mai, în jurul orei 22.30, bărbatul de 58 de ani s-a prezentat în locuința unde lucrează victima, îngrijind o bătrână cu probleme grave de sănătate, și unde și trăiește. Bărbatul era furios.

Deja de la parter a început să o insulte în mod grav. Odată intrat în casă, a continuat cu jignirile. A îmbrâncit-o și apoi a scos din buzunar un cuțit pentru pâine și s-a năpustit asupra ei.

Femeia a încercat să se apere, suferind leziuni la mâna dreaptă. În culmea altercației, a reușit să scape din mâinile agresorului și să fugă. El a urmărit-o și a înjunghiat-o de două ori, lăsându-i cuțitul înfipt în spate.

Rănită, femeia a ieșit în stradă și s-a îndreptat către locuința unui nepot al bătrânei, care locuiește în apropiere, care imediat a chemat ambulanța și carabinierii.

La sosirea militarilor, bărbatul era în grădina casei de pe via Canova în stare confuzională.

Victima a fost transportată cu o ambulanță de la 118 la spital, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru extragerea cuțitului. În prezent este internată în secția de Chirurgie cu un prognostic de vindecare de 21 de zile.

Potrivit medicilor, a supraviețuit doar pentru că vârful cuțitului de pâine cu care a fost rănită era rotunjit. Altfel nu ar fi supraviețuit.

sursa INFO şi FOTO

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.