DIETĂ – Cum să slăbești șapte kilograme cu ajutorul banalilor pufuleți?

0
266

Această cură de slăbire s-a dovedit a fi extrem de eficientă: te poate ajuta să scapi de 7 kilograme în 4 săptămâni. Iată ce trebuie să faci!

Ceaiuri diuretice în completare

Dimineața: este obligatoriu să bei o cană de ceai de păpădie, anghinare, mentă sau din frunze de dud ori urzici, dar și ceai negru sau verde.

În fiecare dimineață alege să consumi un alt ceai. De exemplu, dacă într-o dimineață ai savurat un ceai de păpădie, în dimineața următoare bea de anghinare. Și tot așa.
Toate aceste ceaiuri sunt depurative, dizolvă grăsimile și vor contribui și ele la recuperarea siluetei tale. Mănâncă jumătate de pungă de pufuleți.
Iaurt, legume, fructe, carne și pufuleți

Gustare: 100-120 de grame de iaurt și vreo două mâini cu pufuleți
Prânz: 100 de grame de legume și 100 de grame de carne. Acestea trebuie musai preparate la aburi, cuptor sau fierte.
Gustare: Un fruct la alegere dintre acestea: măr, pară, portocală, grepfrut, clementină. Mănâncă și pufuleți (vreo două mâini).

Cafeaua nu este permisă
Seara: O salată (la alegere, dar care să nu depășească 200 de grame). Bea și o cană de ceai (la fel cu cel pe care l-ai băut dimineață) și mănâncă o mână de pufuleți.

Este indicat ca acest regim să nu fie ținut mai mult de patru săptămâni. Nu aveți voie să beți cafea în această perioadă sau să optați pentru alte alimente decât cele indicate în această cură de slăbire. Ceaiul se bea întotdeauna neîndulcit.

doctorulzilei.ro

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.