DEZVĂLUIRI – Oficial din fostul guvern: „Foarte multe mall-uri și supermarket-uri nu îndeplinesc condițiile de securitate la incendiu”

1
263

DEZVĂLUIRI  Dezvăluire șoc a unui oficial din fostul Guvern. Șeful Corpului de Control al Prim-ministrului Dacian Cioloș, Valentin Mircea, afirmă, într-o postare pe Facebook, că un raport al instituției din 2016, care nu a fost dat publicității, pentru a nu alarma, arată că „foarte multe mall-uri și supermarket-uri nu îndeplinesc condițiile de securitate la incendiu!”.

„Un raport al Corpului de Control al Prim Ministrului din 2016, care nu a fost dat publicității, pentru a nu alarma, dar care a fost transmis autorităților competente, pentru a lua măsuri, arată un tablou îngrijorător: foarte multe spații comerciale din București, inclusiv mall-uri și supermarket-uri, nu îndeplinesc condițiile de securitate la incendiu. Măsurile nu au fost luate iar dezastrele continuă. Până când???”, a scris Valentin Mircea.

Afirmațiile fostului oficial vin în urma incendiului din clubul Bamboo, de sâmbătă dimineața, în urma căruia 38 de persoane au fost rănite, iar una este în stare gravă.

Viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a declarat sâmbătă dimineață că Bamboo nu avea autorizație de funcționare.

Sursă info.

Sursă foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Daca ar fi fost patroni romani,sistemul iar fi inchis la foc automat,asa ca daca sunt straini sa nu-i atinga nici cu o floare (mai ales la impozite).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.