DEZORGANIZARE – Cu o lună înainte de Festivalul Castanelor nu au fost stabilite contractele cu trupele

11
2062

DEZORGANIZARE Consilierii băimăreni au fost astăzi, 22 august, convocați în ședință extraordinară pentru a aproba programul artistic din cadrul ediției din acest an a Festivalului Castanelor.

DEZORGANIZARE În realitate, însă, aleșii și-au dat acordul pentru structura evenimentului anual, urmând ca în după-amiaza acestei zile să se întâlnească pentru a stabili exact care sunt trupele pe care le doresc pe scena Festivalului Castanelor.

Ediția din acest an va avea loc în perioada 23-25 septembrie și, pentru organizarea ei, consilierii locali au aprobat un plafon de 500.000 de lei pentru cheltuieli.

Ediția din acest an a Festivalului Castanelor riscă să rămână fără nume consacrate ale muzicii din România. Dacă anul trecut pe scena Castaniadei au urcat artiști consacrați precum Dr. Alban, Tinie Tempah, Chicane sau alte nume mari din muzica românească, în acest an „graba” de a organiza acest eveniment face ca cu o lună înainte de desfășurarea Festivalului Castanelor Administrația Publică Locală să nu aibă contractele stabilite cu interpreții. Această situație poate duce la riscul ca evenimentul, unul organizat la standarde ridicate până acum, să fie dedicat doar trupelor locale, de cele mai multe ori artiștii având deja cu câteva luni înainte stabilit calendarul concertelor.

Rămâne de văzut care vor fi dorințele consilierilor locali în materie de trupe care să se ocupe de atmosfera evenimentului și câte dintre acestea vor onora un astfel de contract.

Simona Vasiac

Credit foto Mezok Dan

Te-ar mai putea interesa

Loading...

11 COMENTARII

  1. Cum Simona , Coalitia pentru Baia Mare nu este in stare de a organiza un eveniment ? Pai ii ridicai in slavi pana nu demult…

  2. Evitati cacofoniile (ca-cu o luna inainte…) si evitati sa faceti pe nestiutorii! Stiti de ce nu s-a facut nimic cu Sarbatoarea Castanelor! Se astepta iesirea primarului ales din puscarie. Nu mai tot aruncati acum vina pe adormitii astia de consilieri, care, fie vorba-ntre noi sunt vai de mama lor. (O parte, cei ai Coalitiei, fiind sustinuti si promovati intens chiar de echipa de aici de la actualmm.ro)

  3. Niste ciurii burii,nu sunt in stare de nimic.Scriu oamenii ca turistii nu pot sa viziteze Turnul lui Stefan,deoarece e debandada si programul e de lauze iar colac peste pupaza se trezesc consilierii la sfarsit de vara ca s-au uscat copacii tineri prin oras.Cat de prost trebuie sa fi ca sef in Primărie si sa nu sti ca vara nu-i ca iarna,iar daca nu uzi pomii in perioada secetoasa o sa ti se usuce!Niste demiteri ar fi bine-venite,dar de la cine sa cerem asta,ca astia toti sunt niste impiedicati.Coalitia lui Peste Prăjit.O sa ajungă Chereches sa fie mai înjurat decat Anghel, daca lucrurile continua in aceasta directie mai ales ca a girat pentru nampututii astia.

    • Sunt unii visatori care inca de la astia asteapta construirea de Parcuri Industriale,cand in afara de a da distinctii nu fac absolut nimic.Suntem in cadere libera,fara sanse sa ne revenim vreodata.Sa nu uitam totusi ca de la venirea celor de la Volane ( peste 5 ani),niciun investitor serios nu a fost atras sa investeasca in zona astfel incat chiar si cei prezenti in zona au plecat in judetul vecin,la Mediesul Aurit (acum Alumit).

    • Nu,mai! Grigore-i dus la Londra, cu alba-neagra, sa stranga bani pt redactie, ca li s-a cam inchis robinetul. Fundatia Baia Mare a tocat demult banii de la bugetul local pe salarii, chefuri, excursii, deci singura speranta a ramas Grigore…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.