DETALII NOI ÎN CAZUL TRIPLEI CRIME DE LA APA – Victimele nu au apucat să se apere, arată surse 

0
3757

Reporterii PresaSM au aflat noi informații în cazul triplei crime de la Apa. Surse au declarat pentru PresaSM că victimele nu ar fi avut pe corp, în special pe mâini, urme de autoapărare. Ceea ce înseamnă că victimele fie îl cunoșteau pe autor/autori, fie ar fi fost luate prin surprindere. Din câte se pare, lumina ar fi fost stinsă de la panoul electric. Semn al premeditării.

Loading...

 

În ceea ce privește mobilul crimei, se pare că ar fi vorba despre neînțelegeri de ordin financiar, victimele fiind persoane înstărite și muncitoare. De altfel, din casă ar fi dispărut o sumă considerabilă, de ordinul a zeci de mii de euro.

Un martor susține că a auzit larmă în curtea victimelor, câinii lătrând cu putere, fiind extrem de agitați. Observând că nu este lumină, martorul a dedus că ar putea fi vorba despre o luptă între mai mulți câini. Doar că dimineață s-a dovedit că a fost vorba despre o adevărată tragedie.

Alte surse susțin că în cauză ar mai putea fi implicate și alte persoane, judecătorii de drepturi și libertăți a Tribunalului Satu Mare luând deja măsura arestării împotriva lui Răzvan Rentea, fiul victimelor Gheorghe Rentea (59 de ani), Niculina Rentea (56 de ani) și Viorica Apan (80 de ani).

Informațiile nu au fost confirmate de organele judiciare, fiind vorba despre o anchetă în curs de desfășurare.

Sursă info și foto

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here