DESCOPERITE DE ANCHETATORI – Unde își ascundea un traficant român drogurile

0
361

DESCOPERITE DE ANCHETATORI  Procuroii DIICOT au descins în cavoul de lux al familiei lui Dan Chioru, construit la cimitirul Bellu şi evaluat la peste 100.000 de euro, după ce au avut informaţii că acesta ar fi ascuns în mormântul mamei sale o mare cantitate de droguri. Rezultatul percheziţiei a declanşat o adevărată furtună în structurile de combatere a crimei organizate.

Dan Chioru, pe numele său adevărat Dan Sandu Simion, a fost arestat în luna mai a acestui an, după ce procurorii DIICOT au probat că acesta pusese pe picioare o reţea extrem de puternică specializată în traficul de cocaină. Mai mult, în gruparea lui Chioru fusese cooptat şi Petru Pitcovici, un fost ofiţer de crimă organizată care, în ultimii ani promovase spectaculos în carieră, până la vârful Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA).

DESCOPERITE DE ANCHETATORI 2

Tocmai pentru că existau informaţii certe cu privire la faptul că Dan Chioru i-ar fi corupt pe unii poliţişti ai Direcţiei de Combatere a Crimei Organizate, procurorii DIICOT au făcut ancheta în cazul acestuia, pe ascuns, cu o echipă de ofiţeri din cadrul Poliţiei Capitalei, specializaţi în destructurarea grupărilor violente. Potrivit unor surse apropiate anchetei, ani buni,traficantul Dan Chioru a dus o viaţă de nabab. Juca poker pe sume ameţitoare, dădea bani cu dobândă şi atunci când avea chef petrecea la Milano înconjurat de fotomodele, pe care şi le aducea, din România, cu avioane particulare.

Drept paravan, traficantul de cocaină folosea un local de lux, deschis pe bulevarul Decebal. După arestarea acestuia, procurorii DIICOT au primit o informaţie legată de faptul că acesta ar fi ascuns o mare cantitate de heroină în mormântul mamei sale, care se odihneşte la cimitirul Bellu. Când au ajuns, însă, la cimitir, procuroii au avut un şoc. Cineva fusese înaintea lor şi lăsaseră urme proaspete! Incidentul a provocat, însă, un uriaş scandal intern, care nu a transpirat, însă, până acum, în spaţiul public.

 

Sursă

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.