DESCOPERIRE ŞOCANTĂ – Doi poliţişti din Arad cultivă cannabis într-o pădure

0
393
foto http://www.amosnews.ro/

DESCOPERIRE ŞOCANTĂ Doi polițiști care lucrează în cadrul Secției 2 de Poliție Micălaca din cadrul Poliției municipiului Arad au fost arestați, după ce au fost prinși, într-o pădure, unde aveau o cultură de cannabis.

Procurorii DIICOT — Biroul Teritorial Arad au reținut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după mai bine de două luni de filaj, doi polițiști și un civil, care cultivau cannabis, scrie Agerpres.

„Cei doi polițiști lucrează în cadrul Secției 2 de Poliție Micălaca din cadrul Poliției municipiului Arad.

Unul dintre aceștia a fost reținut în urma descinderii într-o pădure din extravilanul comunei Iratoșu, județul Arad, acolo unde cei doi, împreună cu o a treia persoană civilă, cultivau cannabis. Cel de al doilea polițist a fost ridicat de la domiciliul său”, au declarat surse din cadrul DIICOT — Biroul Teritorial Arad.

Procurorii DIICOT — BT Arad au efectuat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un flagrant într-o pădure situată în extravilanul comunei Iratoșu, unde exista o cultură clandestină de canabis.

Flagrantul a fost realizat față de un polițist și un civil, iar cel de al doilea polițist, implicat și el în cultivarea de cannabis, a fost ridicat de la domiciliul său.

„În cursul zilei de duminică, cei trei au fost prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Arad, cu propunere de arestare.

Instanța a decis ca unul dintre polițiști și civilul să fie cercetați în stare de arest preventiv pentru 30 de zile, în vreme ce împotriva celui de-al doilea polițist a decis măsura arestului la domiciliu, de asemenea pentru 30 de zile’, a adăugat reprezentantul DIICOT — BT Arad.

Info

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.