DESCOPERIRE MACABRĂ ÎN UCRAINA – Cadavrul unui copil, descoperit în râu, sub un pod. Descoperirea ar putea avea legătură cu fetița dispărută din Repedea

0
885

DESCOPERIRE MACABRĂ ÎN UCRAINA Descoperire șocantă făcută de autoritățile ucrainiene într-un râu, pe raza localității Buștina. Aceștia au găsit, sub un pod, cadavrul unui copil. Potrivit axanews.ro, autoritățile ucrainiene nu au fost semnalate cu privire la dispariția vreunui copil în această zonă, astfel că trupul neînsuflețit ar putea avea legătură cu fetița dispărută acum două săptămâni și jumătate din localitatea maramureșeană Repedea.

În vârstă de 6 ani, Rusnac Valentina a dispărut din curtea unor vecini în timp ce se juca cu sora ei mai mică. Sute de voluntari, polițiști, pompieri și un câine de urmă au căutat-o pe fetiță zi și noapte atât pe uscat cât și în râul spre care se presupune că s-ar fi îndreptat înainte să dispară. Singura descoperire notabilă făcută de autoritățile maramureșene a fost tricolul cu care era îmbrăcată copila în momentul dispariției.

Am fost anunțați de către autoritățile din Ucraina de găsirea cadavrului unui copil. Vom lua legătura cu autoritățile din țara vecină pentru a se stabili dacă este vorba de fetița dispărută de la Repedea sau nu’’, a spus Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Localitatea ucrainiană Bușteni se află la aproximativ 90 de kilometri de Repedea. Au trecut 17 zile de la dispariția Valentinei.

Cel mai probabil, trupul copilului descoperit sub pod va fi supus unei necropsii, în urma căreia se va stabili atât identitatea acestuia cât și cauza morții.

 

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.