DESCOPERIRE MACABRĂ – Cadavru în stare de putrefacție găsit într-un apartament în Satu Mare

0
349

Descoperire macabră în Satu Mare. Pompierii au găsit un cadavru în stare avansată de putrefacție într-un apartament.

Pompierii sătmăreni au găsit un cadavru în stare avansată de putrefacție într-un apartament situat la etajul trei dintr-un bloc de pe strada Ostrovului.

Autoritățile au fost alertaţi chiar de vecini. Aceștia au sunat la 112 reclamând că din apartamentul vecin vine un miros puternic de putrefacție.

”A fost un bătrânel simpatic, mai mic de statură, cu ochelari. Puteai să îți fixezi ora după el. Mereu venea jos la bar să bea o bere. Niciodată mai mult. Foarte simpatic, păcat de el. Știu că umbla și mult pe jos, îi făcea plăcere. Vecinii chiar s-au întrebat unde putea să plece. Au crezut că poate a mers la ceva rude, pe undeva”, a spus unul dintre locatarii din zonă pentru Presa SM.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Satu Mare.

Pompierii au folosit autospeciala de intervenție la înălțime și au intrat în apartament prin geam.

Aici au găsit cadavrul unui bărbat în vârstă de aproximativ 75 de ani, aflat în stare avansată de putrefacție. Potrivit unor surse, bărbatul ar fi decedat în urmă cu câteva luni.

Polițiștii, împreună cu echipa de criminaliști au ajuns și ei la fața locului și fac cercetări pentru a determina circumstanțele producerii decesului.

Cadavrul bărbatului va fi depus la Prosectura Spitalului Județean Satu Mare în vederea efectuării autopsiei și a determinării cauzelor decesului.

Sursa info şi foto Presa SM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.