DESCOPERIRE LA SFÂRȘIT DE AN – Utilaj de 15.000 de euro căutat de polițiști în Constanța, găsit în Maramureș

0
820

DESCOPERIRE LA SFÂRȘIT DE AN  Un utilaj în valoare de 15.000 de euro, a fost descoperit, înainte de sârşitul anului, la Dumbrăviţa, în Maramureş, de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, ajutaţi de cei de la Poliţia Rurală Groşi. Utilajul făcea obiecul unei semnalări în Sistemul Informatic Schengen.

Oamenii legii au depistat utilajul, care face obiectul unei semnalări în Sistemul Informatic Schengen, în spatele unui imobil din localitatea Dumbrăviţa. Ei arată că utilajul era căutat de poliţiştii din Constanţa din data de 28 decembrie.

Din cercetările efectuate de poliţişti s-a constatat că utilajul a fost achiziţionat recent din Polonia de către administratorul unei societăţi comerciale cu sediul în Constanţa, însă a fost dobândit fraudulos de către bărbatul în posesia căruia a fost găsit.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub iar barbatul în posesia căruia a fost găsit este cercetat de politişti sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Sursă info.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.