DESCINDERI / ACTUALIZARE – Mascaţi în Baia Mare. Se caută droguri pe străzile Banatului, Electrolizei şi Melodiei. Două persoane săltate în parcarea de la Kaufland (VIDEO)

12
7308

DESCINDERI În urmă cu puțin timp dube pline cu mascați au luat cu asalt străzile Banatului,  Electrolizei şi Melodiei din Baia Mare.

Deocamdată nu se ştie exact ce anume caută. Însă surse din rândul anchetatorilor susțin că este vorba despre trafic și consum de droguri.

Mai multe apartamente din blocurile de pe străzile amintite sunt percheziționate de polițiștii de la Trupele Speciale coordonate de DIICOT Sălaj.

Mascații au descins și în cartierul Vasile Alecsandri, fiind văzuți de cititori ActualMM pe strada Melodiei, în zona Kaufland.

 

ACTUALIZARE

În parcarea Kaufland mascații au tăbărât peste doi indivizi aflați într-un autoturism de lux.

Din interior polițiștii ar fi scos o pungă plină cu o substanță albă ce se presupune că ar fi droguri.

Conform surselor noastre, cele două persoane ar fi Mircea de la Baia Mare, zis Pit, și Marius.

Manelistul Dani Mocanu i-a dedicat două melodii băimăreanului săltat în urmă cu puțin timp de mascați.

sursa foto şi video Vasile Dale

Te-ar mai putea interesa

Loading...

12 COMENTARII

    • norocul nostru ca Politia Salaj face ordine si la noi in judetul Maramures, ca aici nu sunt autoritati care sa faca slujba statului , ei se uita doar sa incaseze salar

    • Toată Baia Mare știe ca : Mirciuca (pit) fratele lui Florin (urechisosu) și Sandel…vând droguri….iarba.legale.și coca…E clar ca și politia știe numa cai plătește bn…În câteva zile și înapoi pe strazi

  1. Toată Baia Mare știe ca : Mirciuca (pit) fratele lui Florin (urechisosu) și Sandel…vând droguri….iarba.legale.și coca…E clar ca și politia știe numa cai plătește bn…În câteva zile și înapoi pe strazi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.