DEPUTAT VIORICA CHERECHEȘ: „Am revenit pentru o nouă sesiune parlamentară, cu gândul la maramureșenii care așteaptă fapte concrete, nu vorbe și promisiuni

0
292

DEPUTAT VIORICA CHERECHEȘ  Sesiunea de toamnă a Parlamentului României a început, se anunță schimbări și se preconizează modificarea unor legi. Dr. Viorica Cherecheș, deputatul băimărenilor și maramureșenilor, a revenit la Camera Deputaților cu gândul la maramureșenii care așteaptă fapte concrete, nu vorbe și promisiuni.

Loading...

Urmează o perioadă plină de provocări şi de proiecte legislative pe care trebuie să le analizăm foarte bine: Legea pensiilor, Legea privind vaccinarea persoanelor în România, Legile Justiţiei. Nu putem rămâne în continuare martori la abuzurile şi greşelile făcute de PSD şi vom avea mai multe moţiuni în cel mai scurt timp”, arată Dr. Viorica Cherecheș.

Deputatul mai spune că este nevoie de o opoziție reală pentru partidul aflat la guvernare despre care consideră că: „doar ademeneşte românii în loc în facă ceva concret şi care a uitat multe dintre lucrurile pe care s-a angajat să le îndeplinească”.

ActualMM

Sursă info și foto: Facebook

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.