DEPUTAT VIORICA CHERECHEȘ: „Ministrul Sănătăţii viciază Sănătatea românilor!”

0
1458

În fiecare zi, noi decese provocate de virusul gripal. Numărul în creştere al morţilor este o consecinţă a superficialităţii şi a lipsei de profesionalism a ministrului Sănătăţii. Anunţurile haotice, panica în rândul populaţiei şi închiderea şcolilor sunt strategiile şi politicile sanitare ale unui contabil care vremelnic conduce Ministerul Sănătăţii. Oare unde sunt specialiştii din Minister?

Contabilizarea cazurilor de deces prin gripă este o prioritate pentru ministrul Sănătăţii care nu s-a preocupat din timp de  informarea, educaţia sanitară, prevenirea şi vaccinarea populaţiei.

O pată neagră a PSD Maramureş care a recomandat şi susţinut o persoană obişnuită să îşi acopere cu un halat alb neputinţa de a gestiona Sănătatea românilor.

În ultimele zile, acest ministru nu face decât să numere decese ca şi cum ar inventaria copacii din pădure, o tară profesională pentru care nu există vaccin.

Cantitatea insuficientă de vaccin gripal din judeţe, inconsecvenţa declaraţiilor oficiale în privinţa epidemiei de gripă ne demonstrează că Sănătatea românilor este viciată de o persoană care nu are nimic în comun cu domeniul Sănătăţii.

Viorica Cherecheş,
deputat liberal de Maramureş

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.