DEPUTAT VIORICA CHERECHEȘ – Mesaj de început de an școlar pentru elevii băimăreni și maramureșeni

0
308

DEPUTAT VIORICA CHERECHEȘ  În debutul noului an școlar, deputatul Viorica Cherecheș a postat pe rețeaua de socializare Facebook un mesaj adresat elevilor băimăreni și maramureșeni.

Loading...

Debutul unui nou an şcolar, dincolo de momentul festiv şi al bucuriei revederii cu colegii, ne reaminteşte că a sosit momentul să urcăm încă o treaptă spre maturitate, spre cunoaştere.

Bucurie, emoţie, speranţe dar şi provocări în această zi de început de an şcolar. Poate că v-aţi fi dorit o clasă mai frumoasă, manuale mai bune sau un alt dascăl. Nimic din toate acestea însă nu vă împiedică să faceţi mai mult, să vreţi mai mult: puteţi cuceri lumea pentru că sunteţi cei mai buni.

Şcoala, după familie, este probabil cel mai important loc în desăvârşirea voastră. Fiţi mai buni! Şcoala vă va ajuta prin tot ce învăţaţi, să aveţi instrumentele necesare să vă adaptaţi la nou, la lumea care este în continuă evoluţie.

Mult succes şi nu uitaţi: efortul aceasta nu va fi în zadar, căci satisfacţiile şcolare vor veni prin tot ce veţi dobândi bun, frumos şi folositor pentru mintea şi inima voastră”, a scris dr. Viorica Cherecheș.

ActualMM

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.