DEPUTAT DR. VIORICA CHERECHEȘ: Întâlnire de suflet a liberalilor maramureşeni cu Rareş Bogdan, candidatul PNL la Europarlamentare

0
405

DEPUTAT DR. VIORICA CHERECHEȘ  Încrederea, bucuria şi optimismul au fost sentimentele cu care sute de liberali maramureşeni l-au primit pe Rareş Bogdan. Omul de presă s-a aflat în mijlocul maramureşenilor preţ de o zi, împărtăşind idei şi proiecte pe care le va susţine în Parlamentul European.

Împreună cu membri ai Partidului Naţional Liberal Rareş Bogdan, prima propunere a liberalilor pentru Parlamentul European a ţinut să ajungă în Maramureş în locuri cu semnificaţie specială pentru istoria tuturor românilor: Moisei, la Monumentul eroilor pentru un moment de reculegere, Sighetu Marmaţiei la Memorialul Durerii pentru un Te Deum, dar şi în municipiul Baia Mare la statuia marelui om politic I.C. Brătianu unde a depus o coroană de flori.

Alegerile europarlamentare sunt definitorii pentru noi ca naţiune, încă o piatră la temelia României democratice, o Românie puternică pentru copiii şi nepoţii noştri, pentru liberalii care vor amprenta viitorul nostru.

Maramureşenii au arătat, încă o dată, că împărtăşesc valorile liberale care vor aduce ROMÂNIA ÎN PRIMUL RÂND la alegerile din 26 Mai!

 

Dr. Viorica Cherecheş,

Deputat liberal de Maramureş

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.