DEPUTAT DR. VIORICA CHERECHEȘ: Întâlnire de suflet a liberalilor maramureşeni cu Rareş Bogdan, candidatul PNL la Europarlamentare

0
359

DEPUTAT DR. VIORICA CHERECHEȘ  Încrederea, bucuria şi optimismul au fost sentimentele cu care sute de liberali maramureşeni l-au primit pe Rareş Bogdan. Omul de presă s-a aflat în mijlocul maramureşenilor preţ de o zi, împărtăşind idei şi proiecte pe care le va susţine în Parlamentul European.

Împreună cu membri ai Partidului Naţional Liberal Rareş Bogdan, prima propunere a liberalilor pentru Parlamentul European a ţinut să ajungă în Maramureş în locuri cu semnificaţie specială pentru istoria tuturor românilor: Moisei, la Monumentul eroilor pentru un moment de reculegere, Sighetu Marmaţiei la Memorialul Durerii pentru un Te Deum, dar şi în municipiul Baia Mare la statuia marelui om politic I.C. Brătianu unde a depus o coroană de flori.

Loading...

Alegerile europarlamentare sunt definitorii pentru noi ca naţiune, încă o piatră la temelia României democratice, o Românie puternică pentru copiii şi nepoţii noştri, pentru liberalii care vor amprenta viitorul nostru.

Maramureşenii au arătat, încă o dată, că împărtăşesc valorile liberale care vor aduce ROMÂNIA ÎN PRIMUL RÂND la alegerile din 26 Mai!

 

Dr. Viorica Cherecheş,

Deputat liberal de Maramureş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.