DEPLASARE LA BRAȘOV – Fetele de la CS Minaur participă la Memorialul Dumitru Popescu Colibaşi

0
184

DEPLASARE LA BRAȘOV   Asociaţia Sport Club Corona Braşov organizează în perioada 21-22 august Memorialul Dumitru Popescu Colibaşi la handbal feminin. Sala Sporturilor din Braşov găzduieşte această competiţie la care participă echipele prim divizionare Corona Braşov, CSM Bistriţa, Unirea Slobozia şi divizionara secundă CS Minaur Baia Mare.

Primul meci a avut loc în această dimineaţă cu începere de la ora 10.00 şi a adus faţă în faţă CSM Bistriţa şi CS Minaur Baia Mare.

Echipa noastră a intrat mai greu în joc, în minutul 6 fiind condusă cu 3-0. Până în minutul 12 reuşim să ne apropiem totuşi la un gol (6-5). Din păcate însă inexactităţile din apărare şi câteva ratări în apărare duc scorul la 13-7. Bistriţencele continuă să domine jocul reuşind să se desprindă decisiv la sfârşitul reprizei (19-10).

Dominarea echipei bistriţene a continuat şi în repriza a doua, cu un plus în faza de apărare pentru echipa noastră, faţă de prima parte a meciului. În minutul 48 scorul era 26-13. Urmează o scurtă perioadă în care reuşim să marcăm consecutiv de 3 ori, dar pierdem din nou iniţiativa. Finalul aparţine bistriţencelor care se impun la final cu 33-19.

CS Minaur Baia Mare: Portari: Cristina Enache, Andreea Nastasă (1 gol), Monica Rusu. Jucătoare: Andreea Lipară (5 goluri), Andrada Preda (3), Poradnyk (3), Bodnar (2), Bledea (2), Pricop (1), Zaremba (1), Tecar (1).

Turneul continuă pentru CS Minaur cu următorul program:

Luni 21 august, ora 18.30 – CS Minaur Baia Mare vs Unirea Slobozia
Marţi 22 august, ora 10.00 – CS Minaur Baia Mare vs Corona Braşov

Sursă info și foto: CS Minaur

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.