DEMERSURI PENTRU NORMALITATE – Vaccinarea copiilor din zonele defavorizate ale Băii Mari, o prioritate

0
174

DEMERSURI PENTRU NORMALITATE  Pe lângă educarea și integrarea în societate, sănătatea, respectiv imunizarea prin vaccinare a copiilor din zonele defavorizate ale municipiului Baia Mare este o prioritate în demersurile făcute de către Serviciul Public de Asistență Socială (SPAS) pentru a aduce situația acestora cât mai aproape de normalitate.

Loading...

Reprezentanți ai Serviciului de Sănătate, împreună cu specialiști din cadrul SPAS Baia Mare, au organizat ieri o întâlnire cu părinții copiilor din zonele defavorizate a orașului. Scopul întâlnirii a conștientizarea acestora asupra importanței vaccinării copiilor, precum și detalii despre igiena corporală.

Ne dorim ca aceste întâlniri să se desfășoare cu regularitate, pentru ca toți cei care locuiesc în zonele defavorizate ale Municipiului Baia Mare să conștientizeze faptul că imunizarea copiilor este extrem de importantă. Un exemplu pozitiv în ceea ce privește vaccinarea copiilor este domnul Varga Severian. În cursul acestei săptămâni, acesta s-a prezentat la medicul de familie pentru a fi vaccinați toți cei 6 copii programați pentru imunizare. Este vorba despre multă determinare și multă muncă în echipă. Colegul nostru Daniel Pop, asistent medical comunitar, e cel care în ianuarie 2017 a preluat cazul familiei Severian. Pentru început, întreaga familie a fost înscrisă la medicul de familie și însoțită de specialiștii noștri de fiecare dată când se prezentau la control. Astăzi, domnul Severian înțelege importanța vaccinării și se prezintă la medicul de familie, împreună cu copiii, de fiecare dată când este solicitat”, arată reprezentanții SPAS Baia Mare.

ActualMM

Sursă foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here