DEMERS SUSȚINUT – Primarul Cătălin Cherecheș continuă medierea între angajați și conducerea societății Urbis

0
870

După ce la începutul acestei săptămâni Cătălin Cherecheș a venit în sprijinul angajaților societății Urbis pentru a remedia situația conflictuală care planează în cadrul societății de ceva vreme, miercuri primarul municipiului Baia Mare a mediat din nou conflictul existent între o parte dintre angajați și conducere.

Astfel, acesta a participat la ședința Consiliului de Administrației, întâlnire în cadrul căreia s-au propus primele soluții concrete de majorare a salariilor șoferilor de pe mijloacele de transport în comun.

urbis2

La ședința Consiliului de Administrație au participat atât reprezentanții societății Urbis precum și mișcarea sindicală la care sunt afiliați angajații.

Mai mult, majoritatea șoferilor care sunt nemulțumiți de situația lor salarială și-au exprimat off-urile în fața primarului Cătălin Cherecheș. Concret, în cadrul societății de transport în comun urmează să fie luate primele măsuri concrete pentru ca angajații acesteia să fie mulțumiți.

Externalizarea unor servicii precum și reducerea salariilor directorilor cu 30% sunt doar câteva dintre acestea. Diminuarea de 30% a salariilor directorilor din cadrul societății Urbis ar urma să acopere o majorare de salariu în valoare de 200 de lei pentru aproximativ 100 de angajați ai societății.

La finele acestei săptămâni la sediul societății Urbis urmează să fie organizată o nouă ședință pentru a se aproba măsurile propuse pentru aplanarea situației conflictuale din cadrul societății.

Simona Vasiac

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.