DECIZIE – Ioan Cheudan este noul președinte al ATOP Maramureș

5
2110

DECIZIE. Inginer, col. (r) Ioan Cheudan a fost ales în această funcție cu majoritatea voturilor celor care fac parte din structură, după ce în sedința ordinară a Consiliului Județean Maramureș din 23 august a fost validată și componența nominală a Autorității Teritorale de Ordine Publică.

Potrivit hotărârii, cei șase consilieri județeni care au devenit astfel membrii ai autorității sunt Emil Ambruș, Bondi Gyongyike, Ioan Cheudan, Kokenyesdi Mihai Ștefan, Doru Lazăr , George Dumitru Moldovan și Emil Munteanu.

Ulterior toți aceștia împreună cu reprezentanții structurilor MAI în teritoriu, cei ai comunității locale precum și cei ai prefecturii Maramureș au trecut la desemnarea celui care va conduce în următorii patru ani această structură.

Votul a hotărât ca președine al ATOP Maramureș în această legislatură să fie colonelul în rezervă Ioan Cheudan.

Autoritatea de odine publică( ATOP) este un organism independent cu rol consultativ, fără personalitate juridică, care funcţionează pe lângă Consiliul Judetean Maramureș şi care îşi desfaşoară activitatea în conformitate cu prevederile legii privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei Române în scopul asigurării bunei desfăşurări şi sporirii eficienţei serviciului poliţienesc din unitatea administrativ-teritorială în care funcţionează.

Scopul Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică este să asigure, prin activitatea sa, reprezentarea şi promovarea intereselor comunităţii în scopul asigurării unui climat de siguranţă şi securitate publică.

Potrivit legii în exercitarea atribuțiilor sale ATOP emite hotărâri cu caracter de recomandare și nu are competențe în problemele operative ale poliției.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

5 COMENTARII

  1. mai da nu se poate fara lipitorile de pensionari de armata/militie pe toate posturile de conducere,nu le ajunge pensia de armata ??nu ajunge rapidu la urbis acum vine cheudan la atop.Oameni tineri ,profesionisti ,de viitor nu intereseaza pe nimeni, doar fostii gradati .Bai da nu crapa odata sa scapam de lichele si politruci din sistem?

  2. nu sunt un sustinator ai celor care nu lasa tinerii pe posturi dar sincer nu te poti baza pe ei, sunt cu capul in nori. Cer multe facilitati ,cariera se face cu sacrifici inclusiv cu bani putini.

  3. Sunt curios cati dintre voi chiar il cunoasteti pe omul acesta astfel incat sa-l descrieti in halul acesta. A lucrat toata viata in politie si este perfect normal sa beneficieze de o pensie. Daca aveti ceva de spus atunci spuneti ceva concret. Incercati sa nu judecati pe cineva pe care nu cunoasteti. S-ar putea sa vi se intample si voua si nu are sa va pice bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.