DECIZIA PREMIERULUI – ANAF are 4 noi vicepreședinți

0
166

DECIZIA PREMIERULUI  Agenția Naționalã de Administrare are, începând de ieri, 4 noi vicepreședinți. Numirile survin în urma deciziilor prim-ministrului României, publicate în Monitorul Oficial nr. 579 din 20 iunie a.c..

Domnul Daniel Mihail Tudor este noul vicepreședinte coordonator al Direcției Generale Antifraudã Fiscalã, cu rang de subsecretar de stat. Domnul Tudor dispune de o vastã experiențã în domeniul financiar-fiscal. Anterior numirii a ocupat funcția de director executiv adjunct inspecție fiscalã la Direcția Generalã Regionalã a Finanțelor Publice București.

Domnul Daniel Florin Anghel îl înlocuiește în funcția de vicepreședinte al ANAF, cu rang de subsecretar de stat și coordonator al activitãții de colectare a veniturilor publice, pe domnul Sorin Cristian Giuvelea. Anterior numirii, dânsul a ocupat funcții de șef administrație în cadrul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice București.

Domnul Bogdan – Nicolae Stan a fost numit în funcția de vicepreședinte al ANAF, coordonator al activitãții de inspecție fiscalã. Dânsul a ocupat funcția de președinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscalãși dispune de o experiențã profesionalã amplã în domeniul inspecției fiscale, exercitatã în funcții de conducere atât la Direcția Generalã de Administrare a Marilor Contribuabili, cât și la Direcția Generalã a Finanțelor Publice Ilfov.

Domnul Nicolae Pietrãreanu este noul vicepreședinte al ANAF, cu rang de subsecretar de stat, coordonator al Direcției Generale a Vãmilor. Dânsul a ocupat funcții importante în cadrul Vãmii românești precum cea de director al Biroului Vamal Constanța Sud – Agigea.

 

SERVICIUL COMUNICARE, RELATII PUBLICE SI MASS-MEDIA

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.