DE TREI ZILE ESTE CEL MAI CĂUTAT INFRACTOR DIN SPANIA – Un român a răpit o tânără de pe stradă, ameninţând-o cu un cuţit

0
622
foto observator

Un român de 47 de ani e de trei zile cel mai căutat infractor din Spania. A răpit o tânără de pe stradă, ameninţând-o cu un cuţit cu lama de 30 de cm, apoi a violat-o. E de negăsit, chiar dacă poliţiştii ştiu exact cine e bărbatul.

Acesta nu are domiciliu stabil şi joi de dimineaţă a ieşit din hotelul Caballo Blanco, din El Puerto, Cadiz, care e abandonat. A atacat o tânără care trecea pe trotuar, a ameninţat-o cu un cuţit cu lama de 30 de centimetri şi odată intrat cu ea înapoi în clădirea părăsită a violat-o.

I-a spus apoi fetei că locuieşte într-un orăşel din apropiere şi a fugit.

Poliţia îl caută acum în toată provincia Cadiz. Dar ia în calcul şi faptul că bărbatul poate călători oriunde în Spania.

A fost identificat după descrierea victimei sale şi a unor vecini care l-au văzut în ultima vreme în zona unde a violat.

Poliţiştii anunţă că bărbatul are 1,65 m înălţime, constituţie slabă, păr scurt negru, barbă de câteva zile.

Are mai multe tatuaje cu arme albe pe braţe şi pe corp mai multe cicatrice de la răni prin înjunghiere.

În dimineaţa atacului era însoţit de un câine maro. Când a fugit ducea cu el un cărucior de copil în care avea pături şi haine.

sursa info Observator

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.