DE NECREZUT – Mesajul unei primăriţe din Italia la adresa românilor din zonă: „Niște animale. Să plece la casa lor!”

0
375

DE NECREZUT  Un mesaj rasist față de români al unei primărițe din Italia a fost postat de aceasta pe o rețea de socializare după ce edilul a avut o dispută cu aceștia în urmă cu câteva zile.

Loading...

Anna Maria Cisint, primărița din Marina Julia, Monfalcone, provincia Gorizia, a postat pe Facebook un mesaj rasist față de românii care trăiesc în zonă.

Totul, după ce duminică, 8 octombrie, șase cetățeni, identificați ulterior ca fiind români, s-au luat la bătaie într-un loc de picnic după ce au mâncat și au bâut, lăsând în urma lor mai multe gunoaie.

Conform ilfriuli.it., primăriță a scris că românii nu sunt doriți în localitatea pe care o administrează și că ar fi bine să plece la casele lor.

„Am implicat deja departamentul legal al municipalității și, dacă va exista un caz penal, primăria se va constitui parte civilă pentru a solicita despăgubiri. Apoi, vom cere companiei Fincantieri să-și asume responsabilitatea angajaților săi, să intervină cu măsuri împotriva comportamentului lor și să plătească despăgubirile necesare. Vom cere, de asemenea, să fie luate alte măsuri: acești români sunt oameni nedoriți aici, vin la Monfalcone pentru muncă și se comportă ca niște animale și ne-ar plăcea să fie nedoriți și pentru compania în care lucrează. Nu se poate murdări în modul ăsta orașul care te ospitează, să facă bine și să se întoarcă acasă la ei”, punctează primarul Anna Cisint.

„Întoarceți-vă la voi acasă! „Utilizați toate mijloacele disponibile împotriva lor, inclusiv confiscarea salariilor dacă acești români lucrează. Avem deja mizerabilii noștri, nu avem nevoie de alții din import!”, a mai spus ea.

Sursă info și foto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.