DE MOS NICOLAE – Sunteti invitati la primul teledon din Maramures pentru salvarea unei adolescente

0
100

Va invit pe data de 6 decembrie 2012 ora 18:00 la restaurant Parc la primul teledon facut in judet. Acesta are ca scop strangerea de fonduri pentru Muresan Krisztina in varsta de 16 ani, bolnava de Waldmann. Este singurul pacient din Europa cu aceasta boala . Boala s-ar putea exemplifica prin faptul ca, Krisztina arata ca de 10 ani, ea nu s-a mai dezvoltat de 6 ani, i se sparg vasele limfatice din intenstinul subtire si are nevoie de un tratament la Viena, unde spitalizarea costa 630 euro pe zi! Fetita este in primul stadiu al cancerului limfatic si…vrea sa traiasca!
Specific cu regret ca aceasta campanie am facut-o pentru baimareanul Adrian Soimosan in varsta de 32 de ani, grav bolnav de cancer limfatic,care a decedat saptamana trecuta…
Va invit la o seara a filantropiei, a ajutorului pentru cei napastuiti, a ruperii(macar pentru putin timp) a lantului bolii si victimizarii.
Specific ca actualii candidati pentru Camera Deputatilor vor fi prezenti la acest eveniment, dansii find cei care vor raspunde la telefoanele din partea cetatenilor.
Actiunea filantropica va fi presarata de momente artistice cat mai diversificate.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.